Асоціація платників податків каже, що не займалася розпродажем дипломів

Четвер, 26 квітня 2012, 15:57

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація платників податків" не погоджується з думкою автора статті "Чи хотіли звільнити Клименка?" щодо діяльності і функцій цієї організації.

Про це сказано у листі-спростуванні громадської організації, яке є у розпорядженні "Економічної правди".

У асоціації наголошують, що вже майже 14 років вони працюють з метою захисту прав і законних інтересів платників податків.

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація платників податків" вважає висловлювання автора щодо здійснення асоціацією своєї діяльності при ДПС України некоректним.

Реклама:

"Стосовно "розпродажу дипломів "Сумлінний платник податків" зазначимо, що наведене автором твердження категорично не відповідає дійсності та не підтверджується жодними фактами, а також дискридетує не тільки авторитет асоціації, а й усіх підприємців-переможців рейтингу", - зазначили у асоціації.

Нагадаємо, у своїй статті автор Андрій Вишенський писав, що "на всю широчінь при Податковій розгорнула свою діяльність так звана громадська організація "Асоціація платніків податків України", очолювана мамою головного банкіра країни Валентиною Арбузовою. Найбільш помітною публічною дією цієї організації поки став розпродаж дипломів "Сумлінній платник податків", які в кінці травня минулого року з помпою вручалися в Жовтневому палаці. Хоча, за наявною у нас інформацією, реальна функція структури складається у тому, щоб полегшити діалог з Податковою".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!