Прикордонники обіцяють перевірити інформацію про хабарництво

Середа, 28 березня 2012, 20:37

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України розпочало службове розслідування у зв'язку з телесюжетом журналістів польського каналу TVN24 про хабарництво на українсько-польському кордоні.

Про це повідомив начальник прес-служби Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Шеремет, передає "Інтерфакс-Україна".

"В даний час призначено службове розслідування щодо отримання хабарів військовослужбовцями прикордонних військ. Якщо в результаті розслідування будуть доведені факти хабарництва, то проти таких військовослужбовців будуть порушені кримінальні справи", - сказав Шеремет.

За його словами, службове розслідування продовжиться до 30 березня, а керівництво управління звернулося до польських журналістів із проханням надати відеоматеріали розслідування.

Реклама:

Нагадаємо,у вівторок польський телеканал TVN24 показав сюжет про хабарництво при перетині кордону України та Польщі.

Згідно з сюжетом, на 5 пунктах пропуску з 6 польські журналісти за хабарі в сумі від 100 до 500 гривень домовлялися з українськими прикордонниками та митниками про те, щоб перетнути кордон поза чергою, в якій доводиться чекати по кілька годин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!