Уряд видiлив 26 мільйонів на будiвництво мостового переходу в Києвi

Неділя, 29 січня 2012, 14:45

Уряд спрямував 26 млн гривень державному територiально-галузевому об'єднанню "Пiвденно-захiдна залiзниця" для реалiзацiї проекту будiвництва залiзнично-автомобiльного мостового переходу через Днiпро.

Про це йдеться у вiдповiдній постанові Кабміну №40 вiд 18 сiчня про затвердження порядку використання коштiв для здiйснення Києвом функцiй столицi у 2012 роцi, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повiдомлялося, цим самим документом уряд видiлив 310 млн гривень бюджетних коштiв КП "Дирекцiя будiвництва шляхо-транспортних споруд м. Київ" на будiвництво-реконструкцiю мостового переходу через Днiпро та двох транспортних розв'язок у Києвi.

Так, зокрема, на будiвництво Подiльського мостового переходу спрямують 100 млн гривень.

Реклама:

Фiнансування реконструкцiї транспортних розв'язок у Печерському районi на перетинi бул. Дружби Народiв i Надднiпрянського шосе становитиме 130 млн гривень, i розв'язки на примиканнi Днiпровського спуску до Набережному шосе - 80 млн гривень.

Крiм того, вiдповiдно до порядку використання коштiв для здiйснення Києвом функцiй столицi у 2012 роцi, КП "Київський метрополiтен" отримає 119,6 млн гривень на будiвництво лiнiй метро в столицi в 2012 роцi.

Зокрема, 73 млн гривень спрямують на фiнансування будiвництва дiлянки Куренiвсько-Червоноармiйської лiнiї метро вiд станцiї "Либiдська" до станцiї "Виставковий центр" i 41,6 млн гривень - на будiвництво дiлянки вiд станцiї "Виставковий центр" до станцiї "Одеська площа".

Також 5 млн гривень спрямовано на будiвництво дiлянки Подiльсько-Вигурiвської лiнiї вiд станцiї "Глибочицька" до станцiї "Райдужна" з вiдгалуженням у бiк житлового масиву Вигурiвщина-Троєщина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!