Єфремов забрехався щодо держбюджету

Середа, 21 грудня 2011, 15:51

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що державний бюджет на 2012 рік буде урядом подано до у Верховну раду завтра і розглянуто парламентом у п`ятницю 23 грудня.

Про це Єфремов повідомив на брифінгу, передає УНІАН.

Водночас він не виключив можливості проведення наступного тижня засідання парламенту для ухвалення бюджету.

Депутат нагадав, що у зв`язку з тим, що переговорний процес у Москві ще триває, "сидить наша група парламентерів там, і ми не втрачаємо надію на те, що будуть досягнуті якісь результати в рамках цих переговорів, тому Кабмін ухвалив рішення сьогодні поки що бюджет не розглядати".

Реклама:

Єфремов запевняє, що соціальні виплати в бюджеті на 2012 рік не будуть знижені.

"Навіть при затвердженні ціни на газ 416 доларів зниження за соціальними виплатами не буде", - сказав він.

За його словами, ці виплати будуть навіть збільшені, але зараз питання в тому, на скільки – "на 25 чи на 13, чи на 18%".

Нагадаємо, що вчора, 20 грудня Єфремов збрехав, заявивши, що уряд вже подав до Верховної ради проект Державного бюджету на 2012 рік.

"Ніякі переміщення на формування бюджету не можуть вплинути, оскільки бюджет вже практично сформовано урядом, він знаходиться у ВР, у бюджетному комітеті і надалі від депутатів залежить, приймати чи не приймати цей бюджет", — зазначав політик.

Проте джерело "Економічної правди" в бюджетному комітеті Верховної ради повідомило, що проект держбюджету-2012 не надходив до бюджетного комітету Верховної ради.

"Єфремов збрехав", - сказав співрозмовник видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!