"Укрзалізниця" та РЖД думають над збільшенням швидкості

Четвер, 29 вересня 2011, 13:10

Керівники "Укрзалізниці" та ВАТ "Російські залізниці" (РЖД) 28 вересня 2011 року на зустрічі в Одесі обговорили питання поліпшення швидкості і комфорту пасажирських перевезень

Про це передає прес-служба "Укрзалізниці".

Сторони обговорили низку питань, що стосуються модернізації інфраструктури для збільшення швидкості пасажирських поїздів. Визначено що стик Козача Лопань буде виключно пасажирським та швидкість поїздів підвищиться до 160 кілометрів на годину.

Також були розглянуті питання які стосуються прибуття поїзду Київ-Москва до Ленінградського вокзалу, щоб наші пасажири могли пересісти на швидкісний поїзд "Сапсан" сполученням Москва - Санкт-Петербург".

Реклама:

"Ми підняли питання впровадження нових технологій, адже Україна вже на 100% перейшла на електронний вантажний документ та електронний підпис, щоб ці системи узгоджено розвивались на міжнародному рівні з Росією та Білоруссю", - сказав директор "Укрзалізниці" Володимир Козак.

"Звичайно, є питання над якими ще потрібно працювати. У свою чергу, я та Володимир Якунін (голова РЖД - ЕП) звернулись до своїх міністрів щоб на рівні уряду вирішувати питання митниці, саме ці проблеми не дають нам змоги збільшувати обсяги транзитних перевезень, а також імпорту та експорту", - заявив Козак.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!