"Астарта" позичить 60 мільйонів доларів у ЄБРР

Середа, 17 серпня 2011, 11:27

Європейський банк реконструкції та розвитку виділить агропромхолдингу "Астарта" забезпечений семирічний кредит із вісімнадцятимісячним пільговим періодом на суму до 60 млн. доларів для фінансування дочірньої компанії ТОВ "Фірма "Астарта-Київ".

Відповідна кредитна угода була підписана 15 серпня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на біржове повідомлення "Астарти".

Агрохолдинг уточнює, що фінансування буде направлене на погашення раніше залучених кредитів ЄБРР і підтримку динамічного розвитку компанії в агрогосподарському, молочному і цукровому бізнесах, а також дозволить посилити диверсифікацію і вертикальну інтеграцію.

"Астарта" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який об'єднує п'ять регіональних підрозділів у Полтавській, Вінницькій і Хмельницькій областях.

Реклама:

До складу підрозділів входять шість цукрових заводів.

Основними напрямами діяльності холдингу є виробництва цукру, супутньої продукції, зерна та олійних культур, а також м'яса і молока.

Земельний банк компанії в першому кварталі 2011 року досяг 230 тис. га. За підсумками 2011 року компанія має намір збільшити його до 250 тис. га.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!