Янукович затвердив створення МінрегіонЖКГ

П'ятниця, 13 травня 2011, 10:24

Президент Віктор Янукович повернув Міністерству будівництва і житлово-комунального господарства колишню назву, перейменувавши його в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Текст відповідного указу №580/2011 "Про Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України" від 12 травня оприлюднений на веб-сайті глави держави.

"Кабінету міністрів подати у двотижневий строк проект положення про Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства", - ідеться у документі.

У зв'язку з цим внесені відповідні зміни у схему організації та взаємодії центральних органів виконавчої влади, затверджену указом президента від 9 грудня 2010 року, і в указ глави держави від 6 квітня 2011 року "Питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади". 

Реклама:

Документ набрав чинності з дня його опублікування.

Як відомо, це уже друге перейменування відомства з моменту об'єднання Мінрегіонбуду та МінЖКГ в єдине міністерство, закріпленого указом президента від 9 грудня 2010 року "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади".

Після цього указом президента №370/2011 від 6 квітня 2011 року міністерство при його перейменуванні було позбавлене регіональної функції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!