Українські індекси показали зростання

Середа, 27 квітня 2011, 19:23

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували зростання.

Індекс ПФТС виріс на 0,39%, до рівня 1043,73 пунктів, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", піднявся на 0,99%, опинившись на рівні 2719,42 пунктів, пише Fundmarket.

Бічний рух продовжується на вітчизняному фондовому ринку. Незважаючи на те, що за підсумками сесії ми побачили зростання, це рух можна вписати у консолідацію поблизу рівня 2700 пунктів за індексом "Української біржі".

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка.

Реклама:

Перші години сьогоднішньої сесії на основних європейських майданчиках пройшли при досить нерівній динаміці, однак після того, як закінчилася публікація основної статистики, основні індекси упевнено виросли.

Виняток склав індекс Лондонської біржі, так як сьогодні були опубліковані попередні дані щодо ВВП Великобританії за I квартал, які виявилися гірше прогнозів.

Російський ринок недовго зміг утримуватися в позитивній зоні, переважаючий негатив у Європі через слабкий звіт Barclays відвів російський ринок в мінус.

Фондові індекси США виросли на початку торгів на Уол-стріт у середу, оскільки інвестори чекають, що Федеральний резерв збереже монетарну політику.

На початку торгів Dow Jones виріс на 0,05% до 12.601,43 пунктів, індекс Standard & Poor's 500 піднявся на 0,13% до 1.349,03 пунктів, індекс Nasdaq Composite піднявся на 0,22% до 2.853,67 пунктів.

Американський Центробанк, як очікується, підтвердить, що має намір завершити програму викупу активів розмірів у 600 мільярдів доларів до кінця червня, і повторить обіцянку утримувати вкрай низьку ключову ставку протягом довгого часу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!