Азаров сказав міністрам сходити в гості до ветеранів

Середа, 27 квітня 2011, 11:07

Кабмін виділить 550 мільйонів гривень на одноразову грошову допомогу ветеранам Великої вітчизняної війни до 9 травня.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

"Всі місцеві органи соціального захисту мають отримати чітку вказівку - не чекати, поки ветерани, або родичі звернуться по отримання допомоги. Натомість направте соціальних працівників додому до ветеранів та інвалідів...", - сказав він.

"Звертаюся до всіх членів уряду та керівників місцевих органів влади: особисто відвідайте ветеранів війни у госпіталях, лікарнях, будинках-інтернатах. Забезпечте за дні, які залишилися до свята, обстеження матеріально-побутових умов проживання ветеранів. Візьміть під особистий контроль упорядкування пам'ятників та братських могил, забезпечте ветеранам справжнє свято", - додав Азаров.

Реклама:

Крім того, він вчергове спростував заяви опозиціонерів про те, що Кабмін має намір скасувати пільги для чорнобильців.

"Уряд засуджує спекуляції опозиції щодо скасування пільг для чорнобильців. Це цинічне введення в оману наших людей з боку тих, хто протягом 2 років однією рукою розписувався у патріотизмі і любові до народу, а другою - викреслював кошти на соціальні програми, заморожував пенсії, заробітні плати і соціальну допомогу", - сказав Азаров.

"Так було, і нема чого цим діячам розраховувати на коротку пам'ять людей. Наш уряд ніколи не піде на скорочення допомоги тим громадянам, яким, крім держави, не допоможе ніхто", - додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!