"7-й кілометр" спростовує продаж росіянам

Середа, 24 листопада 2010, 17:19

Рада засновників промтоварного ринку "7-й кілометр" (ТОВ "Промтоварний ринок", пгт.Авангард, Овідіопольський р-н, Одеська область), одного з найбільшого оптового ринку України, спростовує інформацію про продаж російському бізнесменові Тельману Ісмаїлову.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на заяву голови ради засновників ринку "7-й кілометр" Віктора Добрянського.

"Офіційно заявляю, що ні я, ні члени моєї родини не збираємося відчужувати те, що десятиліттями будувалося нами разом з усіма одеситами", - ідеться у заяві.

Раніше газета "Сегодня" повідомила із посиланням на свої джерела, що ринок "7-й кілометр" змінив власника.

Реклама:

За даними газети, екс-гендиректор ринку Віктор Добрянський і його дочка Ірина Чернат продали свою частку у статутному капіталі (52%) російському бізнесменові Тельману Ісмаїлову, одному з колишніх власників Черкізовського ринку у Москві.

"У відповідь на подібну провокацію я можу лише поспівчувати тим людям, які виступили з цією витівкою - у вас погано з почуттям гумору. Подібні заяви про продаж ми чули неодноразово і вони ніколи не мали під собою ґрунту", - зазначив Добрянський.

ТОВ "Промтоварний ринок" створено в 1994 році. За даними агентства, його власниками на кінець 2008 року були чотири фізичні особи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!