"Оранта" затвердила новий склад керівництва

Середа, 11 серпня 2010, 18:06

НАСК "Оранта" 10 серпня провела позачергові збори акціонерів на яких були затверджені зміни, що стосуються кадрового складу керівних органів товариства та статуту компанії.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби компанії.

Зокрема, на посаді голови правління "Оранти" був затверджений Ігор Пугачов, який виконував обов'язки голови правління з 1 грудня 2009 року.

Також рішенням акціонерів були затверджені на посадах заступників голови правління компанії раніше обіймали посади виконуючих обов'язки заступників голови Сергій Михайленко, Людмила Іванина, Валентина Коломоєць.

Реклама:

Валерій Грищенко був переобраний на посаді заступника голови правління.

Також було прийняте рішення, згідно з яким "Оранта" проведе переведення випуску акцій з документарної в бездокументарну форму (дематеріалізацію акцій товариства).

Членами наглядової ради і кандидатом у члени наглядової ради НАСК "Оранта" були призначені Андрій Дудник (представник компанії "Беквуд Холдінгс Лімітед), Віктор Мохортов (представник компанії "Леоберг Холдінгс Лімітед") та Ігор Юрченко (акціонер компанії) відповідно.

Дудник також був обраний заступником голови наглядової ради компанії.

Повноваження голови наглядової ради НАСК "Оранта" Олега Спілки, заступника голови наглядової ради Павла Просянкіна, членів наглядової ради Олександра Тимінского, Миколи Варенка, а також кандидатів у члени наглядової ради Владислава Маневського, і Мадіни Курманової були підтверджені акціонерами компанії.

НАСК "Оранта" є правонаступницею "Укрдержстраху", заснованого 25 листопада 1921 року.

У 1994 році "Укрдержстрах" був перетворений у ВАТ "Національна акціонерна страхова компанія "Оранта", засновником якої з боку держави виступив Фонд державного майна.

У 2007 році ФДМ продав інвесторові останній пакет акцій, який перебував у держвласності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!