Україна і Росія обговорять перспективи кооперації в АПК

Вівторок, 6 квітня 2010, 09:37

Віце-прем'єр України Віктор Слаута і перший віце-прем'єр Росії Віктор Зубков проведуть у вівторок у Москві переговори, на яких планують обговорити увесь комплекс питань співпраці обох країн в агропромисловому комплексі.

Про це повідомляє агентство "Интерфакс" із посиланням на джерело в російському уряді.

Зустріч відбудеться відповідно до домовленості, досягнутої 25 березня в ході переговорів глави уряду Росії Володимира Путіна з його українським колегою Миколою Азаровим.

"На тлі істотного зростання за останній час російсько-української торговельно-економічного співробітництва агропромисловий комплекс є одним з перспективних напрямків двосторонньої взаємодії", - відзначив співрозмовник агентства.

Реклама:

Серед питань, які Зубков обговорить зі своїм українським колегою, - взаємні інвестиції в АПК, перспективи кооперації в галузі сільськогосподарського машинобудування та виробництва обладнання для харчової та переробної промисловості, співробітництво в галузі інновацій в аграрній сфері.

Майбутні переговори відбудуться в рамках підготовки до чергового, шостого, засідання двостороннього комітету з питань економічного співробітництва, запланованого на квітень у Москві на рівні глав урядів Росії і України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!