"Субару Україна" запускає програму кредитування купівлі Forester ®

Понеділок, 21 вересня 2009, 12:01 -

Subaru Finance - це спеціальна кредитна програма, розроблена для бажаючих стати власником популярного повнопривідного SUV Subaru Forester.

Зробивши перший внесок розміром від 30% вартості автомобіля, покупець може оформити кредит терміном до 7 років. При кредитуванні на термін до 12 місяців відсотки за кредитом не нараховуються!

Процентна ставка варіюється від 0 до 21% залежно від терміну кредитування, валюта кредиту - гривня і жодних прихованих комісій!

 

Реклама:

Subaru Finance надає покупцям не тільки вигідні умови придбання автомобіля в кредит, але і можливість застрахувати його за програмою КАСКО лише за 5,2% від вартості авто.

Програма Subaru Finance діє у всій дилерській мережі "Субару Україна". Кредит оформляється прямо в салоні офіційного дилера Subaru кредитним менеджером салону.

Нагадуємо, що з 1 по 30 вересня ціни на обмежений склад автомобілів Subaru в офіційній дилерській мережі зафіксовані у гривні за курсом 7,7 грн. за долар. Так, ціни на Subaru Forester стартують з 216062 гривень.

Фінансовий партнер програми - "ІНДЕКС-БАНК", що входить до французької банківської групи Credit Agricole. Страховий партнер - СК "НАСТА".

Детальна інформація про програму Subaru Finance на сайті http://www.subaru.ua/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: