"Олімпійський" таки закришує вітчизняна компанія

Середа, 26 серпня 2009, 10:09

Державне підприємство Національний спортивний комплекс "Олімпійський" обрав на виконання робіт з установки навісу над трибунами стадіону ТОВ "Завод Майстер Профі Україна".

Про це заявив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє прес-служба міністерства.

За словами Павленка, враховуючи складність та важливість навісу як елементу проекту з боку Міністерства та ДП "НСК "Олімпійський" як замовника перед субпідрядником було поставлено низку вимог, щодо дотримання усіх технічних параметрів, розроблених генеральним проектувальником з реконструкції НСК "Олімпійський" німецькою фірмою GMP.

Міністр підкреслив, що згідно графіку виконання робіт з реконструкції стадіону, роботи з влаштування навісу над трибунами заплановано розпочати у серпні 2009 року, і ці роботи буде розпочато вчасно.

Реклама:

"Сьогодні розроблено детальний план-графік, пораховано все до дня і години. Адже складність виконання цих робіт полягає  в тому, що лише виготовлення металевих конструкцій та тросів може зайняти від 3 до 7 місяців. Багато часу займе складний монтаж каркасу навісу", - наголосив Павленко.

Він нагадав, що з липня минулого року під час реконструкції НСК "Олімпійський" не було жодного відхилення від графіку, що для УЄФА є гарантією того, що стадіон буде збудований вчасно.

Як повідомлялося, учасники тендеру на проведення робіт із встановлення скляного купола над НСК "Олімпійський" просили Міністерство сім'ї, молоді та спорту, Мінекономіки та ХК "Київміськбуд" скасувати результати конкурсу

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!