На "Олімпійському" черговий "тендерний" скандал

Середа, 12 серпня 2009, 08:47

Учасники тендеру на проведення робіт з встановлення скляного купола над НСК "Олімпійський" просять Міністерство сім'ї, молоді та спорту, Мінекономіки та ХК "Київміськбуд" скасувати результати конкурсу.

Про це пише видання "Экономические известия".

Вони звинувачують тендерну комісію в махінаціях при виборі переможця ТОВ "Майстер-Профі-Україна" (Дніпропетровськ).

У розпорядженні видання виявився лист-скарга учасника тендеру на проведення робіт з встановлення скляного купола над НСК "Олімпійський" "Проектно-будівельного підприємства "Азовінтекс".

Згідно з документом, компанія просить міністра сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка відхилити отриману від ХК "Київміськбуд" кандидатуру виконавця робіт ТОВ "Майстер-Профі-Україна" (Дніпропетровськ).

Учасники тендера "Азовінтекс", ВАТ "Укрстальконструкція", а також ВАТ "Укрнііпроектстальконструкція ім. В. Н. Шимановського" вважають рішення тендерного комітету необ'єктивним.

"Оцінка переможців лише за одним критеріэм "вартість робіт" без урахування якості, надійності і довготривалості експлуатації об'єкта помилкова і з великою ймовірністю може призвести не тільки до низької якості робіт, але й зриву прийнятих Україною зобов'язань щодо організації проведення футбольного чемпіонату з футболу "Євро - 2012", - повідомляється в листі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!