Ющенка закликають невідкладно підписати закон про заборону грального бізнесу

Вівторок, 26 травня 2009, 16:19

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді закликає президента Віктора Ющенка невідкладно підписати прийнятий парламентом закон про заборону грального бізнесу на території населених пунктів країни.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ, повідомляє агентство "Українські новини".

"Вимагаємо від Вас, Вікторе Андрійовичу, продемонструвати на практиці турботу про моральне й психічне здоров'я українського народу й виявити політичну волю, якнайшвидше підписавши прийнятий Верховною Радою закон щодо заборони грального бізнесу", - передає прес-служба текст заяви БЮТ.

БЮТ висловив стурбованість інформацією про те, що лобісти цього виду діяльності намагаються вплинути на Ющенка для того, щоб він ветував закон про заборону грального бізнесу.

Реклама:

"У разі, якщо документ буде заблоковано, Віктор Ющенко буде нести особисту відповідальність за потурання шкідливій ігроманії, а на нього самого ляжуть підозри щодо справжніх мотивів ветування", - сказано в повідомленні.

При цьому БЮТ прогнозує, що у разі застосування президентом права вето до цього закону, воно буде подолане депутатами.

Як повідомлялося, 15 травня Рада заборонила гральний бізнес на території населених пунктів країни.

Президент Віктор Ющенко після цього запропонував представникам грального бізнесу розробити пропозиції до закону про заборону такого бізнесу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: