Після виїзду Ющенка з держдачі її ремонтують за 5 мільйонів

Четвер, 10 грудня 2015, 09:13

Будинок відпочинку "Конча-Заспа" Державного управління справами 1 грудня уклав угоду з ДП "Будівельно-монтажне управління Державного управління справами" на додаткові ремонтні роботи на державній дачі за 1,09 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

У серпні підряднику замовили аварійний капітальний ремонт будинку № 29 на території будинку відпочинку "Конча-Заспа" за 3,59 млн гривень. Відтак загальна вартість робіт становить 4,68 млн гривень.

Після розкриття конструкцій виявили вихід каналізаційних стоків у підвалах, внаслідок якого там запліснявіли стіни й підлога.

Реклама:

До переліку додаткових робіт входять: прокладання окремої напірної каналізаційної мережі із самостійним підключенням до самопливної мережі каналізації Д=150 мм; ремонт із заміною обладнання в існуючій насосній станції; встановлення нової антикригової системи прокладання нагрівального кабелю по лотках та трубах із встановленням контакторів; ремонт вікон; опорядження стель та стін приміщень; часткова заміна дерев’яних сходів; заміна покриття підлоги.

Закупівлю додаткових робіт, вартість яких не перевищує 50% первинного договору, провели за переговорною процедурою.

Нагадаємо, у будинку №29 жив третій президент України Віктор Ющенко. У березні минулого року він заявив у ефірі "Громадське ТВ", що з’їхав звідти "місяць-півтора тому".

Це триповерхова державна дача площею 2,5 тисяч кв. м із 15-метровим басейном, ділянкою в 3 га та будиночком для гостей.

За даними "Новое время", зараз вона порожня і залишається останнім місцевим об’єктом, на який держава виділяє кошти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: