"Райффайзен Банк" збільшує оберти капіталізації

Вівторок, 28 квітня 2009, 16:17 -

Акціонери ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" на своїх загальних зборах затвердили програму капіталізації банку/

Про це йдеться в прес-релізі банку. 

Згідно з цією програмою додаткові кошти до капіталу банку буде залучено від кінцевої материнської компанії "Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ", а також за рахунок нерозподіленого прибутку ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" за 2008 рік.

Окрім того, у програмі капіталізації враховано збільшення капіталу банку на загальну суму 850 млн. грн. за рахунок кредитів Міжнародної фінансової корпорації (МФК) та Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Реклама:

"Наші акціонери підтвердили свою готовність виконувати рекомендації Національного банку України, у тому числі щодо потреби нашого фінансового інституту в додатковому капіталі за результатами проведеного раніше стрес-тесту", - зазначив голова правління банку Володимир Лавренчук.

"Ми й надалі будемо залишатися надійною фінансовою установою, що повністю відповідає усім вимогам стосовно капіталізації та ліквідності", - додав він.

Окрім того, на загальних зборах було затверджено розподіл прибутку банку за 2008 рік.

"Райффайзен Центральбанк Остеррайх АГ" володіє 96,18% акцій "Райффайзен Банку Аваль" через дочірню структуру "Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: