ЄБРР продовжує кредитувати українські банки

Вівторок, 20 січня 2009, 19:38
 

Європейський банк реконструкції і розвитку, Міністерство фінансів і Міністерство економіки обговорили у вівторок у Києві перегляд портфеля кредитів банку, які виділяються на реалізацію проектів в Україні.

Про це йдеться в повідомленні Мінекономіки, передає агентство "Українські новини".

"Відповідно до програми співробітництва з банком, сьогодні проводиться другий огляд стану підготовки і реалізації проектів ЄБРР в Україні", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Під час перегляду портфеля кредитів ЄБРР сторони проаналізували виконання раніше досягнутих домовленостей, розглянули проблеми в реалізації проектів у різних галузях, погодили пропозиції з ініціювання нових проектів ЄБРР в Україні, підготували протокол перегляду портфеля.

З боку ЄБРР у переговорах взяли участь директор бізнес-групи з країн Південної і Східної Європи, Кавказу і Центральної Азії Олів'є Декамп і директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек.

З українського боку участь у переговорах взяли представники керівництва Мінфіну, Мінекономіки, інших міністерств і відомств, державних компаній.

Як повідомлялоcь, у вересні 2008 року Європейський банк реконструкції і розвитку звільнив від обов'язків директора з України Камена Захарієва, призначивши замість нього Андре Куусвека.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: