Ющенко зрадів "позитивній динаміці курсу гривні"

П'ятниця, 19 грудня 2008, 16:50
 

Президент Віктор Ющенко вважає, що позитивна динаміка курсу гривні, яка спостерігається в п'ятницю на валютному ринку, засвідчила дієвість обраних фінансових механізмів та регуляторів.

Про це поінформувала прес-секретар голови держави Ірина Ванникова після завершення зустрічі Президента із радою банкірів, повідомляє агентство "УНІАН" з посиланням на прес-службу голови держави.

Над комплексом термінових антикризових заходів разом із президентом останній тиждень працюють керівництво НБУ та Мінфіну, Рада банкірів, зазначила вона.

"Президент вважає неприпустимим перетворювати фінансову стабільність держави на заручника політичних маніпуляцій. Саме політичними маніпуляціями голова держави вважає вчорашні безвідповідальні заяви прем`єр-міністра, які загрожували країні фінансовим хаосом", - сказала прес-секретар голови держави.

Реклама:

Тільки завдяки жорстким фаховим діям вдалося втримати контроль над ситуацією, хоча й запізно. Ця вина цілком і повністю лежить на Національному банку України і Кабінеті міністрів, переконаний голова держави.

"Президент України в черговий раз нагадує уряду, що нині час взаємоузгоджених дій, а не сварок, піару чи бездоказових звинувачень. Уряд має нести свою частину відповідальності. Ніхто не знімав з уряду відповідальність за економічну ситуацію, яка формує фінансову і прямо впливає на курсову політику держави", - . наголосила Ванникова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!