"Генезис Капітал" і Russia Partners запускають новий проект в Україні

Середа, 11 червня 2008, 14:33

Спільний український проект фонду прямих інвестицій Russia Partners і інвестиційної компанії "Генезис Капітал" - компанія "Контакт-Страхування" - 12 червня 2008 року приступає до початку продажів полісів "каско"

Як повідомляє "Інтерфакс Україна", про це говориться в прес-релізі страховика.

Ціна полісів, за розрахунками фахівців компанії, буде на 40% нижчою за середню по страхових компаніях України за рахунок застосування технології прямого страхування (direct insurance).

Прямі продажі полісів "каско" передбачають повну відмову від агентів та інших посередників. Послуга буде продаватися через Інтернет і по телефону, що дозволяє істотно знижувати видатки компанії.

Реклама:

Компанія "Контакт-Страхування" - новий бренд на українському страховому ринку. Частка кожного з партнерів - 50%.

За словами віце-президента Russia Partners Дмитра Пискулова, наведеними в повідомленні, обсяг інвестицій у проект дорівнює $40 млн.

Планується, що до 2012 року збори компанії "Контакт-Страхування" складуть десь $100 млн.

Компанія починає свою роботу в Києві. Генеральний директор ІК "Генезис Капітал" Віктор Юний повідомив, що надалі її офіси будуть відкриті в Донецьку, Дніпропетровську й Харкові.

Для Russia Partners це другий проект з прямого страхування. Перший - російська компанія "Контакт-Страхування" - почав свою роботу у квітні поточного року в Москві.

Українська страхова компанія "Контакт-Страхування" створена із статутним капіталом у 8 млн. гривень. Спеціалізується на одному продукті - страхуванні автокаско. Основні канали продажів компанії - call-центр компанії і інтернет-магазин.

Russia Partners - найбільш широко представлений у Росії і країнах СНД. Є частиною компанії Siguler&Guff, під керівництвом якої перебувають активи на суму у понад $7 млрд.. Одним з найбільших инвесторів фонду є Європейський банк реконструкцій і розвитку (ЄБРР).

ІК "Генезис Капітал" створена у 2006 році для інвестицій у страхування й інші сектори економіки. Статутний капітал - 37,8 млн. рублів. Компанія бере участь у ряді великих проектів у сфері страхової, золотодобувної промисловості та споживчого сектору.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!