Податкова вирішила великих платників супроводжувати індивідуально

П'ятниця, 25 квітня 2008, 10:26

Державна податкова адміністрація України і платники податків розпочали проект індивідуального податкового супроводження великих платників податків у восьми найбільших промислово розвинутих регіонах України.

Про це повідомили у прес-службі ДПА України с посиланням на матеріали Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби.

Розробкою та впровадженням стратегії роботи органів Державної податкової служби України з великими платниками податків займається Управління організації роботи з великими платниками податків, створене у центральному апараті ДПС.

Структурний підрозділ визначає критерії відбору великих платників податків, організаційну структуру і кадрову політику спеціалізованих інспекцій, надає методичну і практичну допомогу в організації роботи з великими платниками податків, узагальнює передовий досвід організації щодо роботи з великими платниками податків в інших країнах, адаптує і впроваджує його у спеціалізованих інспекціях, організовує підготовку і підвищення професійного рівня працівників інспекцій.

Реклама:

Спеціалізовані державні податкові інспекції по роботі з великими платниками податків діють у Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луганську, Миколаєві, Одесі, Харкові та Києві.

На сьогодні на обліку в спеціалізованих державних інспекціях перебуває 1890 платників податків, або 0,2% від загальної кількості платників податків.

За перший квартал цього року платники спеціалізованих державних податкових інспекцій забезпечили 10 437 млн грн нарахувань податків до Державного бюджету, що становить 40% загальних нарахувань по Україні. При цьому порівняно з відповідним періодом минулого року нарахування збільшено на 3171 млн грн, або на 43,6%.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!