В Україні відкриють 15 тризіркових готелів мережі Ramada

Вівторок, 19 лютого 2008, 17:25

У Україні протягом найближчих 10 років планується відкрити 15 тризіркових готелів мережі Ramada.

Про це повідомляє прес-служба корпорації "Астрон Україна", яка придбала право на відкриття відповідної мережі у Wyndham Hotel Group. Договір був укладений в листопаді 2007 р. між Wyndham Hotel Group і компанією Ukrainian Hotels LLC, що входить до складу корпорації "Астрон-Україна".

В рамках проекту протягом 10 років у Києві та інших містах країни з населенням понад 200 тис. чоловік з'являться 15 тризіркових готелів Ramada Encore на 80, 100, 120 або 150 номерів. Розмір кожного номера - не менше 20 кв. м.

Окрім того, в кожному готелі передбачається наявність свого конференц-залу місткістю до 80 чол.

Реклама:

За попередніми оцінками, розмір інвестицій в проект становитиме понад 150 млн дол.

Корпорація "Астрон-Україна" - інвестиційно-промисловий холдинг із централізованою структурою управління, що координує й забезпечує діяльність галузевих і регіональних компаній із власними брендами. Компанія реалізує інвестиційні проекти в промисловому, переробному і енергетичному секторах економіки.

Wyndham Hotel Group управляє понад 6,5 тис. готелів по всьому світу. Зокрема, в управлінні компанії перебувають мережі Super 8, Days Inn, Wyndham Hotels and Resorts, Baymont Inn & Suites, Wingate by Wyndham, Travelodge, Howard Johnson, AmeriHost Inn і Knights Inn.

Мережу Ramada об'єднує 858 тризіркових готелів, із них 576 - у США.

РБК-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: