Семенюк хоче дістати право відзвітуватися, щоб не "повісили всіх собак"

Середа, 30 січня 2008, 14:01

Голова Фонду Державного майна України Валентина Семенюк запевняє, що не тримається за свою посаду.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "1+1", передає УНІАН.

"Я за посаду не тримаюсь, так само, як я на неї і не просилась. Я виконувала місію ту, яку делегував мені парламент", - сказала Семенюк .

Вона наголосила, що перед своєю можливою відставкою хотіла б, аби їй надали право прозвітувати перед парламентом про роботу ФДМУ.

Реклама:

"Якщо мені не дати право прозвітуватися, то всіх собак повісять на Семенюк ", - наголосила вона.

Коментуючи можливість призначення на посаду голови ФДМУ Андрія Портнова, Семенюк зазначила, що кого б не призначали керівником фонду, це все одно буде кандидатура від БЮТ, і тому "там не буде приватизації, а буде перерозподіл власності".

Голова ФДМУ також наголосила, що після проведення парламентських виборів жодного разу не спілкувалася з президентом Віктором Ющенком і не діставала від нього жодних доручень щодо протистояння розпорядженням нинішнього Кабміну.

"Від часу закінчення виборчої кампанії я ні разу не була на Банковій, і запрошення ніяких не було, і навіть перемовин по телефону ніяких... Я можу бути в стаді, але не під сідлом. Мене ніхто не осідлав, і мене ніхто ніколи в таких ситуаціях не використовував, бо я в чужі ігрища не граю", - додала вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!