"Турбоатом" каже, що не намагався захопити реєстр акціонерів

Четвер, 29 листопада 2007, 16:15

Найбільший виробник турбінного обладнання завод "Турбоатом" (Харків) спростовує інформацію про спробу захоплення його представниками реєстру акціонерів у реєстратора "Реєстр Холдинг" (Харків).

Про це на прес-конференції в прес-центрі Українських Новин повідомив заступник генерального директора з економіки й фінансів "Турбоатому" Олексій Черкаський.

Він пояснив, що для того, щоб потрапити на територію київської філії "Реєстр Холдингу", слід пройти 2 кордони охорони.

"Напасти туди практично неможливо. Це треба мати пристойний загін бійців, якого в нас, на щастя, нема", - сказав він.

Реклама:

З його слів, офіс реєстратора перебуває в кількох кімнатах, представники "Турбоатому" перебували в кімнаті для прийому акціонерів, а безпосередньо реєстр перебував у іншому приміщенні.

На доказ своєї правоти Черкаський продемонстрував відеозапис свого відвідування "Реєстр Холдингу".

Крім того, він повідомив, що після того, як його видворили із приміщення організації, представники "Турбоатому" викликали міліцію, а також написали відповідну заяву.

Як повідомляло агентство, "Реєстр Холдинг" заявив про спробу захоплення реєстру акціонерів "Турбоатому" його представниками.

75,22% акцій відкритого акціонерного товариства "Турбоатом" належить державі й управляється ФДМУ.

"Турбоатом" спеціалізується на виробництві турбін для теплових і атомних електростанцій, гідравлічних турбін для гідроелектростанцій і гідроакумуляторних електростанцій, газових турбін для теплових електростанцій, парогазового обладнання й іншого енергетичного обладнання.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!