За бютівця давали 20 млн доларів

Вівторок, 27 листопада 2007, 10:18

Представник БЮТ Олег Ляшко заявляє, що в понеділок увечері йому пропонували 20 млн доларів за те, щоб він відкликав свій підпис під коаліційною угодою.

Про це заявив сам Ляшко в ефірі "5 каналу" в понеділок увечері.

"Сьогодні перед ефіром в мене відбулася зустріч, на якій людина запропонувала мені 20 млн доларів за те, що я відкличу свій підпис піл коаліційною угодою. Ставки ростуть", - зазначив Ляшко.

Він відмовився відповідати, хто саме йому пропонував гроші.

Реклама:

"Регіони роблять ці пропозиції через оточення. Вони роблять це через найближчих друзів. Ця людина не член БЮТ, він позапартійний", - сказав Ляшко.

"Він мені сьогодні сказав: "Я розумію, що тобі це казати не варто було, але я мав з тобою зустрітися, щоб поставити галочку, що я тобі це казав", - розповів Ляшко про свою розмову з особою, що пропонувала йому гроші.

"У вас є Клюєв, за кожним з наших депутатів закріплені люди. Ви знаходите людей не з Києва. Ви робите все для того, для чого Богатирьова перенесла засідання. Ви відтягуєте час. Сьогодні є сім "непідписантів". Завтра ще хтось купиться", - додав він, звертаючись до представника Партії регіонів Юрія Мірошниченка.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!