Черновецький заставить Київ туалетами

Четвер, 15 листопада 2007, 14:35

Київська міська рада затвердила схему розміщення 164 модульних громадських туалетів на території міста.

Таке рішення Київрада ухвалила на сесії, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

Рішення передбачає встановлення 21 туалету в Голосіївському районі – у тому числі в Державному музеї народної архітектури і побуту в Пирогові і біля Національного комплексу "Експоцентр України".

Також передбачено 26 туалетів у Деснянському районі (у парку Дружби народів, на ринку "Юність", у парку Кіото), по 13 туалетів у Дніпровському, Оболонському й Солом’янському районах – на Трухановому острові, біля станції метро "Гідропарк", на Ленінградській площі і Дніпровській набережній, на Куренівському ринку.

Реклама:

Крім того, 8 туалетів планують установити в Дарницькому районі біля станцій метро на Сирецько-Печерській лінії, по 15 - у Печерському й Подільському районах, у тому числі біля Національного спорткомлексу "Олімпійський", на Набережному шосе, біля кас Палацу спорту, у Наводницькому парку, на Поштовій і Контрактовій площах.

Ще 16 туалетів  мають установити у Святошинському районі, 24 – у Шевченківському (у тому числі біля 7 станцій метро, на Михайлівській і Львівській площах).

Київрада вирішила провести конкурс серед інвесторів на право встановлення й обслуговування цих туалетів, а також забезпечити передачу в оренду інвесторам земельних ділянок під ними.

Крім того, Київрада доручила Київській міській державній адміністрації розробити схему розміщення стаціонарних туалетів із урахуванням перспективної забудови міста і програму їхнього будівництва на 2008-2010 роки.

Раніше Київміськадміністрація пропонувала Київраді затвердити схему розміщення 164 модульних туалетів. За даними КМДА, наразі у Києві нараховується 202 громадських туалети, 182 з яких працюють, а 20 – на ремонті.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!