Після вступу до СОТ Україні обіцяють зону вільної торгівлі з ЄС

Понеділок, 29 жовтня 2007, 17:10

Надзвичайний і Повноважний посол ФРН в Україні Райнхард Шеферс заявив, що як тільки Україна стане членом Світової організації торгівлі (СОТ), почнуться переговори про зону вільної торгівлі.

У ході міжнародного форуму "Трансфер технологій та інновацій", який сьогодні відкрився у Києві за ініціативою німецької сторони, посол сказав: "Як тільки Україна стане членом СОТ, ми почнемо переговори стосовно зони вільної торгівлі України та ЄС".

Як повідомлялося, сьогодні перший віце-прем’єр, міністр фінансів Микола Азаров заявив про готовність України піти на поступки на переговорах із Киргизстаном щодо Світової організації торгівлі.

Реклама:

Раніше представник України при штаб-квартирі Світової організації торгівлі в Женеві Володимир Балута зазначив, що він прогнозує вступ нашої країни до цієї організації восени 2008 року.

За підсумками засідання робочої групи зі вступу України до СОТ 23 липня в Женеві група рекомендувала Кабміну завершити переговори з Киргизстаном для закінчення підготовки необхідних для вступу документів.

Раніше Україна розраховувала вступити до СОТ до 2008 року.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!