Янукович звільнив Алчевськ від боргів

Вівторок, 4 вересня 2007, 16:23
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович завірив владу Алчевська (Луганська область), що місту не доведеться платити підприємствам, які надали йому допомогу взимку 2006 р.

"Підприємства, які розмахували прапорами різних кольорів, говорили, що надають благодійну допомогу, а сьогодні пред'являють рахунки. Ми розберемося з цими підприємствами і цими керівниками, ми розберемося, щоб цю допомогу зарахувати в якості благодійної, місто нічого платити не буде", - сказав В.Янукович, виступаючи на мітингу перед мешканцями Алчевська у вівторок.

На нараді з адміністративно-господарським активом області в Алчевську він звернувся до всіх організацій, що надали допомогу місту взимку 2006 р., коли там сталася аварія на теплотрасі, звертатися до нього за поверненням коштів витрачених на ліквідацію її наслідків засобів.

"Прошу вас, у кого є проблеми з цим, звертайтеся до мене, ми з вами домовимося", - сказав Янукович.

Він відзначив, що уряд має для цього кошти у відповідному фонді, однак запропонував оформити витрачені гроші на підприємства як благодійну допомогу. Прем'єр також запропонував допомогу уряду в оформленні відповідних документів.

23 січня 2006 року в Алчевську відбувся прорив труби на одній з мереж магістрального теплопроводу. Без тепла залишилися майже половина жителів міста.

Реклама:

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!