У Києві зведуть рекордно високий будинок

П'ятниця, 21 вересня 2007, 11:51

53-поверховий хмарочос почнуть будувати в столиці вже в 2008 році впритул до Головного палацу урочистих подій на місці Макдональдзу, що на проспекті Перемоги.

Автор проекту - скандально відомий архітектор Сергій Бабушкін, розробник реконструкції Майдану Незалежності і будівництва на Грушевського, 9-А, повідомляє 5 канал.

За його задумом, будівля складатиметься з двох веж, які з`єднуватимуться невеличким мостом. У хмарочосі одразу будуть готель, офіси, а також магазини, перукарні, великий конференц-зал та чьотирьохрівневий паркінг.

На думку членів Містобудівної Ради, п`ятдесяти трьох поверховий велетень стане домінантною фігурою забудови ансамблю проспекту Перемоги та прилеглих районів. Його будівництво коштуватиме близько 500 млн. гривень.

Реклама:

"Це найбільш висока пропозиція в Києві, але зважаючи на те, що територія знаходиться за межами історичного центру Києва, наближена до залізниці, до території, яка є не зовсім комфортна для життя тому дійсно було підтримано пропозицію, щодо можливості розміщення на цій території висотних будинків", - прокоментував заплановане будівництво Василь Присяжнюк, головний архітектор Києва.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!