На Сєвєродонецькому "Азоті" стався вибух

П'ятниця, 14 вересня 2007, 17:48

14 вересня о 12.17 на ЗАТ "Сєвєродонецьке об`єднання "Азот" (Луганська обл.) в результаті об`ємного вибуху синтез-газу у відділенні компресії цеху метанолу сталася аварія цехового рівня.

Про це йдеться на офіційному сайті підприємства з посиланням на службу цивільного захисту населення і надзвичайних ситуацій ЗАТ "Сєвєродонецьке об`єднання "Азот".

Згідно з повідомленням, в результаті аварії викидів хімічних отруйних речовин не сталося. Аварія була локалізована о 14.16 силами підрозділів МНС України і спецслужб ЗАТ "Сєвєродонецьке об`єднання Азот".

"Загрози для життя і здоров`я обслуговуючого персоналу і населення міста немає. Небезпеки хімічного зараження немає. Потерпілих немає", - наголошується в повідомленні компанії.

Реклама:

ЗАТ "Сєвєродонецьке об`єднання "Азот" (Луганська обл.) є третім за величиною в Україні виробником аміаку і одним з найбільших в Європі хімічним підприємством з виробництва азотних добрив, метанолу, оцтової кислоти, вінілацетату та його похідних, ацетилену, формаліну, каталізаторів, товарів побутової хімії й іншої хімічної продукції.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!