Бізнесменам доведеться платити за житло більше

Субота, 16 червня 2007, 16:13
Зростання цін на житлі бізнес-класу в Києві в 2007 році складе 20-25%, прогнозує заступник директора компанії "Українська Торгова Гільдія" Віталій Бойко.

"У нас ще практично немає будинків бізнес-класу. Немає сегменту преміум-житла, він лише з'являтиметься. І оскільки це будуть практично перші об'єкти, вони будуть зрощувати на себе ціни", - цитує його ІА "Інтерфакс-Україна". За прогнозами пана Бойка, ціни на житлі економ-класу в поточному році знижуватися не будуть, проте можливе зниження темпів зростання цін.

Заступник директора компанії також відзначив, що ціни на "хрущовки" в столиці досягли свого максимуму і надалі можлива їх стагнація з подальшим зниженням.

"Ціна на "хрущовки" вже гранична, вони не можуть стільки коштувати. Вони (ціни) будуть стагнірувати, а далі - дешевшати. В цілому ринок старого житлового фонду навіть дешевшатиме", - вважає Бойко. Заступник директора "УТГ" відзначає, що за існуючих темпів будівництва нерухомості в Києві до 2068 року буде достатньо, щоб задовольнити попит.

ІА "Інтерфакс-Україна"

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!