Gotham Boxing Inc пред"явила Кличку позов на $5 млн.

П'ятниця, 4 травня 2007, 10:55

Президент промоутерської організації Gotham Boxing Inc Седрік Кушнер подав до Верховного суду штату Нью-Йорк позов на суму 5 мільйонів доларів проти українського боксера Володимира Кличка.

Позивач вимагає компенсації за відміну бою Кличка з американським важкоатлетом Шенноном Бріггсом.

Співвідповідачами за позовом названі менеджер Кличка Шеллі Фінкель, його компанія Shelly Finkel Management, а також промоутерські компанії K2 Promotions і Sport Five.

"Представники Кличка два місяці тримали Бріггса в "підвішеному" стані. Я повірив на слово менеджерові Кличка Шеллі Фінкелю, і, на жаль, це було помилкою", - повідомив Кушнер.

Реклама:

Нагадаємо, поєдинок Кличка і Бріггса був запланований на 11 листопада 2006 року. В ході цього бою українському боксерові належало відстоювати свій титул в Нью-Йорку на рингу спортивно-розважального центру Madison Square Garden.

Проте менеджер Кличка спочатку стверджував, що бій із Бріггсом відбудеться з вірогідністю "1000 відсотків", а потім почав шукати інших суперників. Після травми росіянина Олєга Маскаєва погляди команди українського важкоатлета повернулися у бік американця Келвіна Брока, котрий не мав на той момент поразок.

У результаті, в день, на який спочатку був запланований бій Бріггса з Кличком, суперником українського боксера став Брок. Кличко переміг, удруге відстоявши свій титул чемпіона світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

РІА "Новості"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!