Азарову шкода грошей на недержавний пенсійний фонд?

П'ятниця, 4 травня 2007, 13:09

Уряд пропонує збільшити видатки державного бюджету за рахунок скорочення видатків на створення недержавного пенсійного фонду та фінансування зовнішнього державного боргу на загальну суму 178 млн. грн.

Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр України, міністр фінансів Микола Азаров.

За його словами, додаткова потреба в збільшенні видатків державного бюджету у 2007 р. складає 5 млрд грн., 69% цих коштів буде спрямовано в регіони.

Як повідомив Азаров уряд передбачає збільшити видатки на фактичне грошове забезпечення МВС та військовослужбовців державної спеціальної служби транспорту, на придбання обладнання та будівництво дитячого корпусу інституту фізіатрії та пульмонології МАН України, на підтримку екологічно безпечного стану в зонах відчуження і безумовного обов’язкового відселення, збільшення та підвищення зарплат педагогічним працівникам. Також для забезпечення місцевих бюджетів необхідними ресурсами передбачено 2,1 млрд. грн. видатки на запровадження єдиної тарифної сітки, 1,1 млрд. грн.тощо.

Реклама:

Для фінансування зазначених напрямків уряд пропонує скоротити видатки на обслуговування зовнішнього боргу держави та створення недержаного пенсійного фонду на загальну суму 187 млн. грн.

"Також прогнозується збільшення дохідної частини зведеного бюджету на 4,8 млрд. грн., - сказав Азаров. - А саме 2 млрд. грн. за рахунок ПДВ із ввезених товарів, 1,3 млрд. грн. із вироблених товарів, 0,4 млрд. податок на прибуток підприємств, 1,1 млрд грн. податку з доходів фізичних осіб, що зараховуються до місцевих бюджетів".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!