Шулявський шляхопровід обійдеться Києву в 5 млн. грн.

Четвер, 26 квітня 2007, 15:53

Київська міська державна адміністрація оцінює реконструкцію Шулявського шляхопроводу після пожежі, що сталася 23 квітня на речовому ринку біля станції метро "Шулявська", у 5 млн. грн.

Про це заявив перший заступник голови Київміськдержадміністрації, начальник Головного управління економіки та інвестицій Денис Басс на сесії Київської міської ради, виступаючи перед депутатами, передає "Дєло" з посиланням на Українські новини.

За його словами, Київміськадміністрація склала кошторис витрат та має намір запропонувати Київраді внести зміни до Міськбюджету-2007, щоб визначити джерела фінансування реконструкції шляхопроводу.

Як повідомлялося, мер Києва Леонід Черновецький виступає за ліквідацію речового ринку на проспекті Перемоги, 48-А, біля будинку станції метро "Шулявська" у Шевченківському районі.

Реклама:

Київміськдержадміністрація вивчає можливість ліквідації ринків під мостами та естакадами.

З такою пропозицією Київміськадміністрація має намір звернутися до Київської міської ради, а Київрада у свою чергу повинна прийняти рішення про скасування своїх попередніх рішень про виділення в оренду земельних ділянок під мостами та естакадами для розміщення на них ринків.

1 чоловік був госпіталізований з отруєнням продуктами горіння у стані середньої тяжкості через пожежу 23 квітня на речовому ринку в Шевченківському районі Києва по проспекті Перемоги, 48-А, біля будинку станції метро "Шулявська".

У жовтні 2006 року Державний дорожний науково-дослідний інститут "Укравтодору" рекомендував комунальному підприємству з утримання мостів та доріг Києва "Київавтодорміст" реконструювати Шулявський шляхопровід, оскільки його естакада після пожежі на речовому ринку у вересні має потребу в реконструкції з виконанням робіт із заміни та посилення окремих опор та балок прогонових будівель.

Шулявський шляхопровід знаходиться на перетині вулиць Довженка, Індустріальної (Вадима Гетьмана) та проспекту Перемоги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!