Аваков вирішив поборотися з НКРЕ через тарифи на газ

Середа, 25 квітня 2007, 13:36

Глава Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков не згодний з діючими тарифами на газ для населення і має намір звернутися до суду з позовами до Національної комісії з регулювання електроенергетики (НКРЕ) та уряду України.

Як повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації, Аваков має намір через суд домогтися в інтересах жителів області скасування постанови НКРЕ щодо порядку нарахування платежів для побутових споживачів газу.

Як зазначили в прес-службі, мова йде про постанову, відповідно до якої десятки тисяч споживачів області, що живуть у сільських будинках, змушені платити за газ з розрахунку 980 грн. за 1000 куб. м газу.

Аваков назвав даний тариф "грабіжницьки неадекватним" і нагадав, що даний порядок нарахувань обіцяли скасувати віце-прем'єри Андрій Клюєв та Володимир Рибак, а також міністр палива та енергетики Юрій Бойко.

Реклама:

Проте, сказав глава регіону, "ситуація залишається без змін".

"Я не бачу іншого виходу, як від свого імені та в інтересах жителів Харківської області подати позов до суду на уряд та НКРЕ з вимогою про скасування діючої сітки тарифів", - передає прес-служба слова Авакова.

Позовна заява, скоріше за все, буде подана ще поточного тижня.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!