Черновецький подарував 430 тис. грн. "дітлахам на морозиво"

Вівторок, 24 квітня 2007, 18:37

Учора у столичному Будинку вчителя завершився публічний захист проектів, поданих на VІІІ міський конкурс проектів з молодіжних та дитячих проблем. Із 57 поданих проектів комісія визначила 22 переможці, які розділили між собою 430 тисяч бюджетних гривень.

Як повідомив Сергій Березенко, керівник Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА, із 57 заявок, які були подані на цьогорічний конкурс проектів з молодіжних та дитячих проблем, за результатами попередньої оцінки до публічного захисту було допущено 24. Переможцями ж стали 22 проекти, що мають бути реалізовані протягом 2007 року. Максимальний обсяг бюджетного фінансування для кожного проекту склав 20 тисяч гривень.

"Цей конкурс проводиться з 2001 року. За останній рік ми зробили все можливе, аби його оновити. Нам вдалося збільшити обсяг коштів, виділених для підтримки молодіжних та дитячих проектів – з 200 до 430 тисяч – та якісно оновити склад експертної комісії, що оцінює проекти. Незважаючи на це, значна частина поданих проектів має дуже низьку якість. Я хочу висловити наполегливе прохання до керівників громадських організацій серйозніше ставитися до підготовки своїх проектів", - зазначив Березенко.

Міський конкурс проектів з молодіжних та дитячих проблем відбувається з 2001 року. За цей час було проведено 8 таких конкурсів, при цьому сума фінансування проектів зросла з 112 до 430 тисяч гривень, а кількість проектів, яким надається міська підтримка – з 7 до 22.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!