"Нафтогаз" звинувачує БЮТ у брехні та рейдерстві

Понеділок, 2 квітня 2007, 15:52
В НАК "Нафтогаз України" вважають, що Блок Юлії Тимошенко дезінформує громадськість щодо подій навколо компанії "Черкасигаз", намагаючись прикрити рейдерів.

"Сьогодні у НАК "Нафтогаз" не має сумнівів у тому, що спроби захвату "Черкасигаз" будуть продовжені, – заявив Бородін. – Про це свідчить як інформація з наших неофіційних джерел, так і те, що у цього бандитського нападу є політичне прикриття".

"Це політичне прикриття є Блоком Юлії Тимошенко, який робить заяви, що дезінформують громадськість про причини та факти того, що відбувається, – сказав Бородін. – Безумовно, якби не було намагань повернути собі це підприємство, з огляду на компрометуючі обставини (я маю на увазі присутність під час захвату народного депутата від БЮТ), скоріше за все, вони б промовчали".

Нагадаємо, що раніше "Нафтогаз" заявив, що під час захвату оперативна зйомка зафіксувала присутність там нардепа з фракції БЮТ Петра Кузьменка. Водночас БЮТ заявив, що рейдерський напад на компанію "Черкасигаз" здійснили "УкрГазЕнерго" та структури, підпорядковані НАК "Нафтогаз України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!