Тимошенко пообіцяла скасувати ПДВ

Вівторок, 17 квітня 2007, 10:51

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про намір скасувати стягнення податку на додану вартість.

Про це вона заявила в понеділок під час представлення передвиборної програми БЮТ на міжпартійному з’їзді політичних партій, які входять до складу Блоку Юлії Тимошенко, передає proUA з посиланням на УНІАН.

"Ми підготуємо такий Податковий кодекс, в якому не буде податку на додану вартість. І це не гасло", - сказала Тимошенко.

При цьому вона послалася на розроблені в Євросоюзі висновки про те, що ПДВ обтяжує підприємства і створює корупційні схеми.

Реклама:

"ПДВ створює корупцію і досить складні процедури, які не дають нормально працювати бізнесу. Це означає, що ми робитимемо Податковий кодекс таким, який не пригноблює підприємництво, а буде давати можливість розвиватися і розцвітати нашому бізнесу", - підкреслила лідер БЮТ.

Крім того, Тимошенко пообіцяла переглянути чинні нормативно-правові акти, які надають "надзвичайні повноваження чиновникам і сприяють створенню системи корупції в державі".

"Ми переглянемо тисячі документів і зупинимо дію тих, які дають можливість чиновникам брати хабарі за кожен крок, коли бізнесмен стикається з чиновником", - підкреслила Тимошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!