RosUkrEnergo таки не давала грошей партії міністра Бойка?

Вівторок, 17 квітня 2007, 14:42

Доктор політології, викладач університету імені Джорджа Вашингтона (США) Тарас Кузьо спростував розповсюджену раніше з посиланням на нього інформацію про фінансування компанією RosUkrEnergo AG (Швейцарія) діяльності Республіканської партії України (РПУ), яку очолює нинішній міністр палива й енергетики Юрій Бойко.

"Я офіційно заявляю, що не маю інформації про спробу фінансування політичної або інформаційної діяльності Республіканської партії України й/або її лідера Юрія Бойка в США з коштів компанії RosUkrEnergo", - відзначається в заяві Кузьо, переданій агентству "Інтерфакс-Україна".

Одне з українських інтернет-видань 12 квітня опублікувало інтерв'ю політолога Кузьо, який нібито натякнув на зв'язок РПУ з RosUkrEnergo.

Текст інтерв'ю, як стверджує політолог, не був з ним погоджений. Політолог, ознайомившись 13 квітня із уже опублікованим інтерв'ю, зажадав забрати з тексту частину, що стосувалася глави українського Мінпаливенерго, а саме: "Зараз зареєстровані представники ... керівника Республіканської партії України Юрія Бойка. Правда, представники останнього при реєстрації спочатку вказали банківський рахунок RosUkrEnergo. Помилилися, очевидно".

Реклама:

У прес-службі Бойко назвали це "провокацією проти партії".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!