Рудьковський: Залізничні тарифи зростатимуть на 2-3% щомісяця

Вівторок, 17 квітня 2007, 17:47

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський повідомив, що тарифи на перевезення пасажирів будуть змінюватися лише після погодження з Мінекономіки і збільшуватимуться максимум на 2-3% на місяць.

Протягом першого кварталу підвищення залізничних тарифів не було, бо Мінтранс врахував навантаження на українську економіку, викликане підняттям цін на енергоносії.

Про це заявив 17 квітня міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський під час брифінгу за результатами засідання Колегії "Про підсумки роботи транспортно-дорожнього комплексу та галузі зв’язку за І квартал 2007 року", повідомляє прес-служба міністерства.

"Мінтрансзв’язку не ставить за мету підвищення тарифів, - підкреслив Микола Рудьковський. - Ми вважаємо, що усі питання зміни тарифів мають уважно аналізуватися та бути економічно обґрунтованими. Тому протягом першого кварталу ми не змінювали тарифи, бо враховували ситуацію в Україні та розуміли ті навантаження, які були зроблені на економіку протягом перших місяців 2007 року у зв’язку з підняттям цін на енергоносії".

Реклама:

За словами Міністра, підвищення тарифів на перевезення пасажирів умотивоване необхідністю забезпечення якісного та безпечного перевезення, отримання коштів на ремонт існуючого рухомого складу та придбання нового.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!