Ахметов збільшив статутний капітал свого банку на 0,75 млрд. грн.

Понеділок, 16 квітня 2007, 16:02

"Перший український міжнародний банк", що входить до групи СКМ народного депутата Ріната Ахметова, збільшить статутний капітал на 757 млн. 500 грн. до 2 млрд. 158 млн. грн.

Про це повідомляє прес-служба ПУМБ. За інформацією прес-служби, 4 червня 2007 року відбудуться збори акціонерів банку, основним питанням порядку денного яких буде збільшення акціонерного капіталу ПУМБ за рахунок додаткових внесків акціонерів на суму 757 млн. 500 тис. грн.

Після реєстрації емісії балансовий капітал банку збільшиться до 2 млрд. 158 млн. грн.

Збільшення власного капіталу в результаті підтримки акціонерів ПУМБ дозволить протягом року значно розширити можливості банку з кредитування стратегічно важливого сегменту – великих корпоративних клієнтів, говориться в повідомленні прес-служби. Таким чином, обсяг кредитування одного клієнта збільшиться до 540 млн. грн., дозволяючи банку конкурувати з банками першої п'ятірки.

Реклама:

У той же час банк буде продовжувати активну роботу із сегментами середніх корпоративних клієнтів, підприємств малого та середнього бізнесу і частками клієнтами, тим самим продовжуючи політику зниження концентрації кредитного портфеля ПУМБ, зазначають у прес-службі підприємства.

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!