Бойко з Міллером зустрілися в Москві і "виразили задоволення"

П'ятниця, 13 квітня 2007, 14:28

Сьогодні в центральному офісі ВАТ "Газпром" відбулася робоча зустріч голови правління Олексія Міллера і міністра палива та енергетики України Юрія Бойко.

Про це повідомила прес-служба Мінпаливенерго.

Сторони обговорили питання, пов'язані з поточними постачаннями і балансом газу, а також виразили задоволення підсумками постачань газу до України і транзиту російського газу європейським споживачам в першому кварталі.

Російська сторона підтвердила намір виконати прийняті на себе зобов'язання по постачаннях і транзиті природного газу через Україну в 2007 році, підкресливши важливість стабільності і прогнозованості політики України в такій сфері, як постачання і транзит газу.

Реклама:

Як відзначив Олексій Міллер, "в Газпромі із стурбованістю спостерігають за розвитком ситуації в Україні, враховуючи виключно важливу роль країни в транзиті російського газу європейським споживачам".

Юрій Бойко, з свого боку, завірив, що "уряд України контролює ситуацію в економічній сфері і забезпечить надійність і стабільність транзитних постачань російського газу до Європи".

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!