Черновецький заспокоїв: у нього в мерії газ не відключали

Четвер, 12 квітня 2007, 14:36

Київський міський голова Леонід Черновецький спростував інформацію про борги столичної мерії за спожитий природний газ, назвавши її "провокаційною".

Про це мер заявив, відповідаючи на запитання журналістів щодо повідомлення прес-служби ДК “Газ України” про намір відключити з 11 квітня від газопостачання АЕК “Київенерго” за існуючий борг, а також будівлі Київської міськадміністрації.

"Зараз продовжується політична боротьба, зокрема і проти мене, самими недозволеними способами", - сказав Черновецький.

"Інформація про те, що у нас відключили газ через те, що ми за щось не заплатили - це провокаційне повідомлення. Ми за все заплатили. У нас 100-відсоткова оплата", - підкреслив Черновецький.

Реклама:

Мер також порадив журналістам з подібними питаннями звертатися надалі до офіційних джерел в Київській міській державній адміністрації, а не керуватися провокаційними заявами.

Як повідомлялося, 10 квітня дочірня компанія НАК "Нафтогаз України" - "Газ України" доручила ВАТ "Київгаз" і УМГ "Київтрансгаз" відключити з 11 квітня від газопостачання АЕК "Київенерго". Таке рішення ДК "Газ України" прийняла через значну заборгованість АЕК "Київенерго" перед компанією за спожитий цього року природний газ – понад 72 млн. грн. У офіційному повідомленні прес-служби ДК "Газ України" наголошувалося, що "Газ України" хоче відключити від газопостачання Київську міську державну адміністрацію.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!