Дзвонити на прямі номери можна до 16 квітня

Четвер, 12 квітня 2007, 14:59

Компанія "Укртелеком" відклала обіцяне раніше припинення обслуговування дзвінків з мережі компанії на мережі мобільних операторів з використанням "прямих" номерів (без набору "вісімки").

Таке рішення було прийнято за результатами наради з мобільними операторами "Київстар" та UMC.

Як повідомляє прес-служба "Укртелекому", позиція компанії залишилася незмінною, в результаті чого операторам було запропоновано на вибір 2 варіанти. Або прямі номери переводяться в статус місцевих фіксованих номерів, або "Укртелеком" отримує компенсацію від мобільних операторів за кожну хвилину розмови при дзвінку на прямий номер зі своєї мережі.

На даний момент, оператори обговорюють можливі механізми компенсації "Укртелекому" доходів від таких дзвінків, говоритися в заяві компанії. Сторони домовилися до 16 квітня 2007 р. не здійснювати дій, що обмежують дзвінки на прямі номери мобільних операторів.

Реклама:

Нагадаємо, що раніше "Укртелеком" повідомив "Київстар" та UMC про своє рішення щодо відключення можливості дзвінків на прямі номери операторів зі своєї мережі, виславши на їх адресу письмові повідомлення.

При цьому компанії "Київстар" та UMC різко засудили дії "Укртелекому".

ВАТ "Укртелеком" займає близько 78% вітчизняного ринку фіксованого зв'язку та обслуговує близько 10 млн. абонентів. Сьогодні 92,86% акцій компанії належать державі.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!