ТРК "Україна" збільшила статутний фонд на 70 млн. грн.

Четвер, 12 квітня 2007, 17:31

Акціонери телекомпанії "Україна" прийняли рішення про збільшення статутного фонду підприємства на 70 млн. 700 тис. грн., у результаті чого розмір статутного капіталу ЗАТ складе 119 млн. 767 тис. 82 грн.

Як повідомляє в четвер прес-служба телекомпанії, залучені кошти акціонерів будуть спрямовані на розвиток каналу, серед іншого – на його технічне переозброєння.

Акціонери також прийняли рішення про зміну органів управління. Зокрема, на зборах був введений новий виконавчий орган - генеральний директор.

Як і планувалося, представлений два місяці назад новий член менеджерської команди телекомпанії Вальдемар Дзікій обійме посаду генерального директора товариства після завершення всіх необхідних дозвільних процедур.

Реклама:

Після вступу на посаду, Дзікій буде відповідати за питання стратегічного та оперативного управління телекомпанією.

Дзікій до останнього часу був генеральним директором одного з найбільших польських телеканалів Польсат (Polsat).

При цьому нинішній керівник ТРК "Україна" Геннадій Кондауров продовжить займати посаду президента телекомпанії.

Крім того, акціонери розглянули підсумки діяльності за 2006 р. і затвердили звіти органів управління та фінансову звітність.

ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" – один з великих національних телеканалів країни. Основним акціонером телеканалу "Україна" є корпорація "Сістем Кепітал Менеджмент" (99,67 % власності) народного депутата та олігарха Ріната Ахметова, що розглядає медійний бізнес як один із стратегічних напрямків своєї діяльності.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!