"Голден Телекому" дозволили зайнятися цифровим ТБ

Четвер, 12 квітня 2007, 19:37

Учора Національна рада з питань телебачення та радіомовлення проголосувала за видачу компанії "Голден Телеком" ліцензії провайдеру послуги цифрового телебачення терміном на 10 років.

Територія покриття - основні райони міста Києва. Ліцензія дозволяє здійснювати трансляцію 46 телеканалів на момент запуску послуги, а також дає можливість збільшення їхньої кількості в міру потреби.

Як повідомили в прес-службі компанії "Голден Телеком", компанія має намір запропонувати послугу цифрового телебачення за технологією Triple play, що дозволяє одночасно передавати мову, дані та відеозображення через широкосмугове підключення до Інтернет. В даний час здійснюється експериментальна експлуатація даного технічного рішення.

"Голден Телеком" планує почати надання послуг цифрового ТБ у IV кварталі 2007 - I кварталі 2008 року. Одночасно компанія буде вести переговори з телевізійними каналами та постачальниками контенту про можливості використання матеріалів для власної цифрової трансляції.

Реклама:

"Отримання ліцензії на ТБ-трансляція є черговим кроком по реалізації стратегії "Голден Телекому", спрямованої на розвиток послуг широкосмугового доступу. Реалізація IPTV-проекту дозволить нам вивести на ринок рішення Triple Play, додавши високоякісне ТБ до нашого існуючого широкосмугового доступу в Інтернет і голосу послуги в Києві, та відкриває нам додаткові перспективи на ринку масових користувачів", - прокоментував в.о. генерального директора "Голден Телекому" Андрій Милиневський.

ТОВ "Голден Телеком" - один з найбільших українських операторів інтегрованих телекомунікаційних послуг для корпорацій, малого та середнього бізнесу, приватних осіб, а також операторів зв'язку. Є частиною холдингу Golden Telecom Inc. і надає послуги телефонного зв'язку і передачі даних, Інтернет-послуги, а також послуги мобільного зв'язку стандарту GSM 1800.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!