Shell запустить в Україні 150 автозаправок

П'ятниця, 30 березня 2007, 15:22

Shell International Petroleum Company Ltd ("Шелл") та ВАТ "Група Альянс" ("Альянс") оголосили про намір створити в Україні спільне підприємство, яке буде експлуатувати мережу АЗС, що включає понад 150 станцій під брендом "Шелл".

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Таким чином, українські автомобілісти зможуть отримувати високоякісне пальне за конкурентними цінами, при цьому особлива увага буде приділятися обслуговуванню клієнтів", - зазначили в Shell.

АЗС "Альянсу" в Україні будуть модернізовані та представлені під брендом "Шелл". Це дозволить спільному підприємству користуватися глобальним досвідом "Шелл", а також знанням українського ринку, накопиченим "Альянсом".

Реклама:

Рішення створити спільне підприємство є продовженням минулорічного успішного дослідження в рамках Угоди про використання торгової марки. У процесі дослідження виявилося, що робота 6 АЗС під брендом "Шелл" у Києві дала позитивний та багатообіцяючий результат. Протягом півроку об'єм роздрібного продажу зріс більш ніж у два рази.

Купуючи пальне на АЗС під брендом "Шелл", українські автомобілісти приєднаються до тих 20 мільйонів клієнтів, які вже пересвідчились у високій якості пального та послуг, що надаються щоденно найбільшою у світі мережею, яка об’єднує більш ніж 46000 АЗС під брендом "Шелл" у більше ніж 90 країнах світу.

Частка "Шелл" у СП, яка створюється, становитиме 51%; частка "Альянсу" - 49 %. Спільне підприємство розпочне роботу після виконання низки умов, включаючи отримання необхідних дозволів від органів державного управління.

Finance.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!