Ахметов задумав експансію за кордон?

Середа, 28 березня 2007, 14:40

"Метінвест Холдинг" розглядає можливості придбання, будівництва або стратегічного партнерства з прокатними потужностями за кордоном.

Про це директор дивізіону сталі та прокату компанії "Метінвест" Ігор Коритько повідомив у середу на прес-конференції в Донецьку.

"Як і раніше, залишається така ситуація, що частка напівфабрикатів у загальній продуктовій лінійці досить висока. Тому дійсно ми раніше озвучували потенційний інтерес до якогось придбання або будівництва, або стратегічного партнерства з прокатними потужностями на Заході. Інтерес залишається, але в нас немає мети придбати або побудувати за будь-яку ціну прокатні потужності", - сказав Коритько.

Він підкреслив, що при розгляді кожного конкретного проекту в першу чергу оцінюється його економічна доцільність.

Реклама:

На репліку журналістів, чи є вже на прикметі конкретні цілі для поглинання, Коритько зазначив: "Ви розумієте, навіть якщо є, то, навряд чи я зміг би сказати про це".

В даний час закордонні активи холдингу представлені металургійною компанією Ferriera Valsider S.P.А. (Італія). Компанія заснована в липні 2001 року. Комбінат розташований у провінції Верона, Італія.

Холдинг "Метінвест" управляє металургійними активами групи СКМ народного депутата Рината Ахметова.

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!