Людина Коломойського просить не пов`язувати смерть Курочкіна з "Озеркою"

Середа, 28 березня 2007, 15:39

Голова наглядової ради депозитарно-фондової компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан підкреслює відсутність конфлікту із загиблим вчора російським підприємцем Максімом Курочкіним навколо дніпропетровського ринку "Озерка" і просить ЗМІ бути коректними в коментарях із цього приводу.

Про це Корбан заявив в коментарі УНІАН.

Зокрема, висловивши щирі співчуття близьким Курочкіна, Корбан підкреслив: "Максим був складною людиною, і у нас були складні відносини в певний період часу. В той же час, кілька місяців тому сторони конфлікту навколо Дніпропетровського ринку "Озерка" вступили в переговори і досягли угоди про врегулювання конфлікту".

Реклама:

Корбан нагадав, що сторони неодноразово шляхом спільних заяв для преси повідомляли про те, що даний конфлікт вичерпаний і взаємних претензій один до одного вони не мають.

"Більше того, Максим Борисович у своєму інтерв’ю інтернет-сайту "Обоз" ще раз підкреслив відсутність конфліктної ситуації навколо "Озерки", - додав Корбан.

"Смерть людини завжди трагедія. Я прошу ЗМІ бути коректними і безпідставно не пов`язувати і не ототожнювати події навколо "Озерки" з трагічною смертю Максима Курочкіна", - сказав Корбан.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!